Wij kunnen je helpen als het om verzekeren gaat

Verzekeringen… velen van ons hebben meerdere polissen. We zijn met z’n allen zelfs verplicht ons te verzekeren, bijvoorbeeld als het gaat om zorg. Laten we je maar meteen herinneren aan de zorgverzekering. Voor het eind van het jaar moeten we weer beslissen of we onze zorgverzekering voortzetten of dat we een en ander wijzigen of zelfs overstappen naar een andere maatschappij.

Het geeft een goed gevoel te weten dat je jezelf kan verzekeren tegen onverwachte (hoge) kosten bij schade, of het nu gaat om je eigen gezondheid of goederen of schade aan die van een ander. Op deze pagina besteden we wat meer aandacht aan wat er nu eigenlijk onder de verzekeringsvoorwaarden valt en wat niet. Ken je de kleine lettertjes? Wij wel!

Heb je vragen over wat er nu wel en wat niet is gedekt bij je verzekeringen? Bel ons gerust.

Gemak dient de mens: deur auto gaat vanzelf open

Mooi! Geen gepruts meer in het donker of zoeken naar je sleutel, dankzij de autosleutel met zender. Alleen maar voordelen, toch?

Modern sport car key on the leather seat

Schade, schuld, aansprakelijkheid en verzekering

De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Veel Nederlanders hebben deze afgesloten. Maar wat valt er nu wel, maar vooral ook niet onder de dekking?

Img2_4

Kun jij de erfbelasting betalen?

Misschien voor jou een wat vreemde vraag. Maar in de adviespraktijk komen wij toch regelmatig situaties tegen waar het antwoord op die vraag belangrijk is.

Img3_4

Schade aan de auto maar dader onbekend

Met de komst van de zomer gaan veel motorliefhebbers weer “op pad”. Vooral onder jongeren neemt de populariteit van de motor weer toe.

Img4_4

Wij werken samen met

Open over verzekeren
Uw vragen, onze antwoorden

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken