Pechhulpverzekering

Pech krijgen met uw auto of motor komt altijd onverwacht. Met een pechhulpverzekering bent u in ieder geval verzekerd van deskundige hulp als het dan toch gebeurt. U kunt ervoor kiezen hulp te krijgen binnen Nederland, maar zelfs in het buitenland kunt u zich verzekeren tegen pech. 24/7 kunt u bellen met het alarmnummer en de hulpverleners staan voor u klaar. Wij helpen u graag om de juiste pechhulpverzekering te kiezen en om al uw vragen over dit onderwerp te beantwoorden.

De voordelen op een rij:

 • Iedere bestuurder verzekerd tegen pech
 • Ook vervangende motor mogelijk
 • Aanhanger mee te verzekeren
 • Zeer scherpe premies

Pechhulpverzekering is voor iedere bestuurder

De pechhulpverzekering die u afsluit bij VDZ is kentekengebonden. Dat betekent dat iedereen die met uw voertuig rijdt gebruik kan maken van de pechhulpservice. Wel zo makkelijk als bijvoorbeeld uw vrouw of kind uw auto of motor wel eens meeneemt.

Verschil met uw huidige abonnement

Net zoals elke verzekering kent ook deze de benodigde kleine lettertjes. Bent u benieuwd wat de pechhulpverzekering nog meer voor u inhoudt en wat de verschillen zijn met bijvoorbeeld uw abonnement bij de ANWB of Route Mobiel? VDZ staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met een pechhulpverzekering die past bij uw situatie? Bel dan met 0900 – 98 98 of vul ons contactformulier in.

Vrijblijvend offerte aanvragen
  Wij werken samen met

  Open over verzekeren
  Uw vragen, onze antwoorden

  Bel mij terug

  Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
  terugbelverzoek maken