Motorfinanciering

Motorfinanciering: al vanaf 4,1% rente

Wilt u een motor aanschaffen, maar heeft u er op dit moment geen geld voor beschikbaar? Met een motorfinanciering kunt ook u profiteren van de huidige lage rente. Vraag de financiering makkelijk online aan. Vooraf beantwoorden wij al uw vragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Of u de motor nu gebruikt in het weekend of voor woon-werkverkeer; uw droom wordt werkelijkheid!

Zo werkt een motorfinanciering

Met een vaste lage rente en een vaste looptijd (niet langer dan de levensduur van uw motor) heeft u altijd zekerheid met uw financiering. Elke maand betaalt u een gelijkblijvend bedrag, bestaande uit rente en aflossing. De rente kan tussentijds niet worden gewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent met uw motorfinanciering. Rijden zonder zorgen, dat is wat VDZ u biedt.

Lenen tot € 75.000

Het bedrag dat u kunt lenen voor uw motorfinanciering begint bij € 5.000,- en kan oplopen tot € 75.000,-. Goed om te weten: de tarieven die VDZ hiervoor biedt zijn lager dan bij grote banken zoals ABN AMRO, ING, Rabobank en SNS Bank. Wij helpen u graag met de aanvraag voor een passende financiering voor uw motor.

U kunt verschillende soorten motorfinancieringen afsluiten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Voor 10,- per maand structureel inzicht in uw financiële situatie?