U kunt altijd bij ons terecht met uw financiële zaken

Een goed advies is onmisbaar als u op het punt staat belangrijke beslissingen te nemen. Of het nu gaat over uw financiële situatie na uw pensionering, of over de stand van zaken op de woningmarkt, wij gebruiken onze kennis graag om u op weg te helpen. En voor zaken waar u niets aan kunt doen, kunnen wij op verzekeringsgebied een passende dekking bieden, zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan als u een verlies of schade hebt. In onze nieuwsbrief vertellen wij u over diverse ontwikkelingen en geven wij u advies. Daar zijn wij voor! Heeft u vragen? U kunt altijd bij ons terecht.

Overlijdensrisicoverzekering alleen afsluiten voor kostwinner?

Als u in het verleden of misschien recent een overlijdensrisicoverzekering heeft afgesloten, dan is de kans groot dat, als u een partner heeft, deze verzekering is afgesloten voor de kostwinner.

Deel1-2018

Gemiddelde koopsom van woningen

Het is iedereen wel duidelijk. Het gaat goed met de woningmarkt. De prijzen rijzen de pan uit, lezen we in de media. Zijn de woningprijzen dan nog nooit zo hoog geweest?

img2

Minder werkenden bouwen pensioen op

Naast veel jonge mensen die het voor zich uit schuiven met het idee “Dat is nog ver van mijn bed.” zijn er steeds meer werkenden die, bijvoorbeeld omdat ze ZZP-er of flexwerker zijn, geen pensioen opbouwen.

img3

Schade aan uw auto na joyriding

Om heel boos van te worden. Anderen beschadigen uw auto zonder zich bekend te maken. Soms blijft die schade dan voor uw eigen rekening.

img4 (1)

Wij werken samen met

Open over verzekeren
Uw vragen, onze antwoorden

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken