Over VDZ

VDZ in het kort

  • Wij zijn altijd open over de kosten
  • We zijn echt onafhankelijk; wij staan aan uw kant
  • Onze jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening helpt u verder
  • U heeft alleen maar contact met gediplomeerde adviseurs

Hoe we zijn begonnen

In 1999 startte VDZ, nadat de oprichters van het bedrijf vele jaren ervaring hebben opgedaan in de financiële branche. Doordat wij nog steeds uitgaan van de aloude regel ‘de klant is koning’, waarderen onze klanten ons al vanaf het begin. Inmiddels helpen we klanten door heel Nederland met alle mogelijke financiële producten. Onze loyale medewerkers zetten uw belang voorop, elke dag opnieuw.

Waar we goed in zijn

Het zal u vast niet zijn ontgaan, de financiële branche is afgelopen jaren vaak onderwerp van gesprek geweest. VDZ begrijpt dat het lastig is om op de hoogte te blijven van alle veranderingen. Ons beleid draait om persoonlijk contact met u. Alleen zo kunnen we op een persoonlijke wijze anticiperen op alle ontwikkelingen in de markt. Uw financieel dossier, uw verzekeringen, hypotheek, levensverzekering of lening. Allemaal zaken waarbij onze deskundigheid is vereist. Maar ook persoonlijke interesse is hierbij van belang. Want al uw financiële zaken moeten passen binnen uw wensen. Een persoonlijk contact met gediplomeerde medewerkers en de betrokkenheid van onze medewerker geeft u als klant die bevestiging. Dat is waar wij goed in zijn!

Benieuwd?

De boodschap van VDZ is helder: open over geldzaken. Dat is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Wij regelen uw geldzaken niet alleen kundig en op tijd, maar ook in alle oprechtheid. Onze organisatie is ingericht om u als klant te kunnen ondersteunen en te adviseren en we werken daarbij volledig transparant. Benieuwd naar wat VDZ voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij overtreffen uw verwachtingen graag.