Wij helpen u op financieel gebied vooruit kijken

Op onaangename financiële verrassingen zit u vanzelfsprekend niet te wachten. Er zijn veel factoren die van de een op de andere dag uw leven op z’n kop kunnen zetten. Denk aan het verliezen van uw baan of een scheiding. Of, waar u al helemaal niet aan wilt denken, het vroegtijdig overlijden van u of uw partner. Geen verzekering voorkomt dit soort gebeurtenissen. U kunt zich echter wel voorbereiden op de financiële gevolgen van gebeurtenissen die u niet in de hand heeft. Neem bijvoorbeeld de Overlijdensrisicoverzekering. Deze is misschien wel voordeliger dan u denkt en kan u veel financieel leed besparen!

Gaat u binnenkort op reis naar het buitenland? Lees dan het artikel over de reisverzekering, zodat u goed voorbereid van huis gaat!

Heeft u vragen? U bent welkom. Wij staan altijd voor u klaar!

Bij uw autoverzekering gaat iets veranderen

U zult er in deze nieuwsbrief misschien voor het eerst iets over lezen. Toch is de verzekeringswereld er al lange tijd druk mee bezig: Lees het in dit artikel.

afbeelding 1

Weer op vakantie? Uw reisverzekering vraagt extra aandacht

Gaat u op vakantie, besteed dan aandacht aan uw reisverzekering, zeker omdat corona nog niet achter ons ligt!

afbeelding 2

Kunt u blijven wonen waar u woont, wanneer…

Zekerheden, ook de zekerheid te kunnen blijven wonen waar u woont, kunnen wegvallen. Dat heeft het afgelopen jaar ons helaas wel geleerd…

afbeelding 3

Wordt de DUO lening zichtbaar voor de bank?

Financiële instellingen, ook ons kantoor, zijn bij wet verplicht te voorkomen dat consumenten een hypotheek afsluiten waarvan zij de lasten op termijn niet kunnen dragen.

afbeelding 4

Wij werken samen met

Open over verzekeren
Uw vragen, onze antwoorden

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken