Over verzekeringen gesproken: Hoe veilig woont u?

Op deze pagina praten wij u bij over verzekeren en dan in het bijzonder als het om uw woning gaat. Veilig wonen willen we allemaal. Dat dit niet vanzelfsprekend is hebben we vorige maand gezien. Overvloedige regen kan enorme schade aanrichten. En dan rijst natuurlijk de vraag: Wie vergoedt de schade? Schade door overstroming wordt helaas niet altijd vergoed.

Gelukkig zijn er ook zaken waarvoor uw woning wel te verzekeren is. Schade door brand of schade aan het dak door extreme weersomstandigheden. Verzekeraars stellen wel voorwaarden, zoals het verplicht installeren van rookmelders. Er is een nieuwe wet die per 1 juli 2022 is ingegaan.

U merkt het, het is belangrijk om op de hoogte te zijn van veranderingen op verzekeringsgebied. Wellicht zijn er verzekeringen die ‘onderhoud’ nodig hebben. Wij kunnen u daarbij helpen. Neem gerust contact met ons op!

Rookmelders: een verstandig besluit

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in elke woning rookmelders aan te brengen. In dit artikel vertellen wij u iets meer over rookmelders.

Handyman installing smoke detector with screwdriver on the ceiling

Onderhoud ook bij verzekeringen nodig

Een onderhoudsbeurt voor de auto, een controle bij de tandarts, het jaarlijks na laten lopen van de cv-installatie, maar verzekeringen? Ook die hebben onderhoud nodig!

vector collection of car dashboard panel indicators, yellow red green blue indicators 132 icons

Schade door overstroming en uw verzekering

In de afgelopen periode hebben we gezien hoe in zeer korte tijd regen tot grote schade kan leiden…

Img3_2

Welk gewicht kan uw dak dragen?

We staan er niet elke dag bij stil, maar het dak van een woning is ontworpen om een bepaald gewicht te kunnen dragen. Waarom dat belangrijk is je te realiseren? We leggen dat in dit artikel uit.

Img4_3

Wij werken samen met

Open over verzekeren
Uw vragen, onze antwoorden

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken