Verzekeringen vergelijken? Wij helpen je!

Als het om verzekeringen gaat denk je vast: Dat heb ik wel op orde. Dat heb ik lang geleden allemaal goed geregeld. Maar wat is er in de tussentijd veranderd? Misschien rijd je op jaarbasis wel veel minder kilometers, bijvoorbeeld omdat je (deels) thuis bent gaan werken. Wellicht kun je dan besparen op de premie voor je autoverzekering. Het kan ook zijn dat je, als je de voorwaarden van je woonhuisverzekering aandachtig leest, verzekerd bent voor stormschade aan het tuinhuisje in de achtertuin…. dat je niet hebt. We zeggen het vaak: verzekeren is maatwerk.

Verzekeringen vergelijken en de diverse voorwaarden van verschillende verzekeringen tegen elkaar opwegen is een hele klus voor wie daar niet dagelijks mee bezig is. Maar wij zijn dat toevallig wel! Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de best passende verzekering, het aanpassen van een bestaande of ben je op zoek naar aanvullende verzekeringen? Wij helpen je graag met een onafhankelijke vergelijking!

PolisZekerheid

Kies voor zekerheid
Wilt u zeker weten dat u ook in de toekomst niet over- of onderverzekerd bent? Als u kiest voor PolisZekerheid zorgen wij ervoor dat uw verzekering altijd optimaal aansluit bij uw persoonlijke situatie en dat u niet onnodig (te)veel premie betaalt.
  • Periodieke checks
  • Deskundig advies
  • Directe hulp en begeleiding
  • Rust en zekerheid
  • Extra premievoordeel

Wat zijn verzekeringen?

Definitie van verzekeringen

Een verzekering is een overeenkomst tussen een verzekeraar en een verzekerde waarbij de verzekeraar de verantwoordelijkheid op zich neemt om de verzekerde te compenseren voor verliezen of schade die het gevolg zijn van specifieke gebeurtenissen of risico’s, zoals ziekte, ongevallen, diefstal, brand, enz.

Waarom zijn verzekeringen belangrijk?

Verzekeringen zijn belangrijk omdat ze ons beschermen tegen financiële verliezen als gevolg van onvoorziene gebeurtenissen. Ze geven ons gemoedsrust en zorgen ervoor dat we ons kunnen concentreren op ons dagelijks leven zonder ons zorgen te maken over financiële problemen die kunnen ontstaan als er iets misgaat.

 

Maak direct een afspraak

Waarom zou je verschillende verzekeringen vergelijken?

Verschillende soorten verzekeringen

Er zijn verschillende soorten verzekeringen beschikbaar, waaronder autoverzekeringen, zorgverzekeringen, ongevallenverzekeringen, reisverzekeringen, enz. Elk type verzekering heeft zijn eigen voorwaarden en tarieven. Door verzekeringen te vergelijken, kun je de beste optie vinden voor jouw specifieke behoeften en budget.

Geld besparen

Het vergelijken van verzekeringen kan je helpen geld te besparen. Door te zoeken naar de beste deals en tarieven, kun je honderden of zelfs duizenden euro’s per jaar besparen wanneer je overstapt naar de goedkoopste verzekering.

Het vinden van betere voorwaarden

Niet alleen kan verzekeringen vergelijken helpen bij het vinden van goedkopere opties, het kan ook helpen bij het vinden van betere voorwaarden. Sommige verzekeraars bieden bijvoorbeeld extra voordelen, zoals gratis pechhulp of verhoogde dekking, die andere verzekeraars niet bieden.

Het vergelijken van verzekeringen is de beste manier om geld te besparen en de beste optie te vinden voor jouw specifieke behoeften. Door te zoeken naar de beste tarieven en voorwaarden en door te onderhandelen over de prijs, kun je honderden of zelfs duizenden euro’s besparen. Het is belangrijk om elke verzekering volledig te begrijpen voordat je een beslissing neemt en om appels met appels te vergelijken.

De ene autoverzekering is de andere niet

Vergelijken, we doen het allemaal en het wordt ons ook erg gemakkelijk gemaakt. Misschien wel iets té gemakkelijk. Lees dit artikel maar eens.

Vergelijken

Inboedel tijdelijk elders? Laat het ons weten

Normaal gesproken verhuist je inboedel mee naar je nieuwe adres. Maar wat als (een deel van) je inboedel tijdelijk op een ander adres staat? Is deze dan verzekerd?

Inboedel

Duurzaam maken van je woning

Voor velen onverwacht zijn de energieprijzen in korte tijd sterk gestegen. Los van allerlei andere, meer ideële motieven is er nu ook financieel een extra stimulans om de eigen woning te verduurzamen.

Installing thermal insulation layer - closeup on hands cutting rock wool

AOW-Leeftijd in 2022: 66 jaar en 7 maanden

Ieder jaar wordt de (nieuwe) AOW-leeftijd vastgesteld. Is het duidelijk wat dit voor jou betekent?

AOW

Ja, het is een goed idee om elk jaar je verzekeringen te vergelijken om ervoor te zorgen dat je nog steeds de beste deal krijgt.

Let op de tarieven, voorwaarden, dekking en uitsluitingen bij het vergelijken van verzekeringen.

Je kunt honderden of zelfs duizenden euro’s per jaar besparen door verzekeringen te vergelijken.

Het kan voordelig zijn om al je verzekeringen bij dezelfde verzekeraar af te sluiten. Veel verzekeraars bieden kortingen aan als je meerdere verzekeringen bij hen afsluit.

Om de best passende verzekering te vinden, is het belangrijk om eerst jouw specifieke behoeften en wensen te bepalen. Denk hierbij aan het type verzekering dat je nodig hebt, welke dekking je nodig hebt, en wat je budget is. Vervolgens kun je verschillende verzekeraars vergelijken en kijken welke het beste aansluit bij jouw behoeften. VDZ kan je helpen met een onafhankelijke vergelijking en het vinden van de beste verzekering met de beste voorwaarden.

Het is verstandig om je huidige verzekeraar op de hoogte te stellen als je van plan bent om over te stappen. Dit kan voorkomen dat je onverwachte kosten of boetes krijgt. Zorg er ook voor dat je nieuwe verzekering ingaat voordat je je oude opzegt om onverzekerd te zijn.

Het vergelijken van verzekeringen is de beste manier om geld te besparen en de beste optie te vinden voor jouw specifieke behoeften. Door het vergelijken van tarieven, voorwaarden, dekking en uitsluitingen, kun je honderden of zelfs duizenden euro’s per jaar besparen. Zorg ervoor dat je elke verzekering volledig begrijpt voordat je een beslissing neemt en overweeg bundeling van verzekeringen om nog meer geld te besparen.

Open over verzekeren
Uw vragen, onze antwoorden

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken