jawel.nl, speciaal voor onze klanten

Op deze pagina vertellen we u wat meer over de initiatieven van onze dochteronderneming jawel.nl en geven we aandacht aan onze nieuwe website werken bij VDZ.

Nieuwe website jawel.nl

Met gepaste trots introduceren wij u onze nieuwe website van jawel.nl.
Vanaf heden kunt u direct zien welke aanbiedingen wij voor u hebben.

Uiteraard is de persoonlijke omgeving gebleven.
Met het gratis basisaccount heeft u al uw persoonlijke bespaardeals makkelijk in één overzicht.

Tevens kunt u in uw eigen omgeving aangeven op welke gebieden u op de hoogte wenst te worden gehouden van acties.

Jawel nl

Volgens het Nibud stijgen onze vaste maandelijkse kosten steeds verder. Uit onderzoek blijkt zelfs dat gemiddeld +50% (!) van ons inkomen opgaat aan maandelijkse kosten. Kan dat niet anders? Jawel!

Met jawel.nl in actie voor het beste aanbod. Een initiatief om alle vasten lasten en grote huishoudelijke uitgaven goedkoper en betaalbaarder te maken.

Verlaag gratis uw WOZ-waarde via jawel.nl

Graag nemen we u direct mee in de eerste campagne dit jaar.

In februari of maart ontvangt u een aanslagbiljet met de nieuwe WOZ-waarde voor uw woning. Een groot aantal van deze waardebepalingen kloppen niet. Hierdoor betaalt u teveel aan Gemeentelijke Belastingen.

U kunt kosteloos via jawel.nl een WOZ-waarde check aanvragen. Is de WOZ-waarde te hoog ingeschat? Wij dienen namens u een bezwaar in en zetten de benodigde juridisch stappen.

WOZ waarde

jawel.nl heeft voor u een samenwerking met Bezwaarmaker.nl. Zij zullen voor u:

 

– De taxatie van uw woning bekijken

– Bezwaarschrift indienen bij uw gemeente

– Eventuele benodigde juridische stappen  zetten

Werken bij VDZ

VDZ ontwikkelt zich continu en dat betekent dat we plek hebben voor nieuw talent. Als vaste klant informeren we u hier graag over. En, mocht u in uw eigen kringen iemand kennen die toe is aan een nieuwe uitdaging en een fijne werkomgeving… geef de tip door!

Werken bij VDZ

VDZ: hét financiële familiebedrijf

De komende weken kunt u onze vacatures op social media tegenkomen. Daarmee benadrukken we het unieke van VDZ als hét financiële familiebedrijf van Nederland. Alle goede redenen voor werken bij VDZ vallen daarbij op z’n plaats:

  • Persoonlijk geluk vinden we belangrijk
  • We stimuleren persoonlijke groei
  • We zijn een stabiele werkgever
  • We geven verantwoord advies

Kijkje achter de schermen

Als klant weet u als geen ander hoe het is om door onze medewerkers geholpen te worden. Bent u benieuwd… Wie hoort er bij die aardige stem aan de telefoon? Hoe zorgen ze ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen bij hypotheken, verzekeringen en leningen? Hoe is de sfeer? Neem eens een kijkje achter de schermen en lees op onze nieuwe ‘Werken bij VDZ’ pagina wat André Viscaal, Michelle Lansink, Sarah van den Bos en Martijn Snijders vertellen over hun werk.

 

Kunnen we u ergens mee van dienst zijn?

Onze klanten de beste service bieden als het gaat om financiële zaken, dat is waar wij voor staan. Heeft u een vraag? Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Laat het ons dus gerust weten als wij u ergens mee van dienst kunnen zijn. Maak gebruik van ons contactformulier of laat weten wanneer wij u het beste kunnen terugbellen.

Open over verzekeren
Uw vragen, onze antwoorden

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken