Zwanger en verzekeringen: denk hier zeker aan

Gefeliciteerd met uw zwangerschap! U kunt zich voorbereiden op een periode waar u later hopelijk met veel plezier op terugkijkt. Toch is het ook een periode die bol staat van de onzekerheid. U zit met allerlei vragen. Waarschijnlijk staat het meeverzekeren van uw kind op uw polis niet erg hoog op het lijst, maar dit is zeker een belangrijk aspect van uw nieuwe gezinsleven. U wilt toch ook dat alles goed geregeld is? Wij helpen u daarbij.

De gezinssamenstelling van uw verzekeringspakket aanpassen

De meeste verzekeringspakketten werken op basis van een gezinssamenstelling. En dat is nu juist het aspect dat binnenkort verandert in uw geval. De bijschrijving van uw kind kan een verhoging van de premie betekenen, maar dat hoeft niet altijd. Het is wel belangrijk dat u de gezinssamenstelling aanpast voor uw verzekeringspakket.

Goed nieuws: u hoeft maar één telefoontje te plegen. Bel VDZ en wij zorgen dat al uw verzekeringen worden aangepast naar uw nieuwe gezinssituatie. Zo weet u zeker dat zelfs de spulletjes in de nieuwe babykamer goed verzekerd zijn!

Wilt u weten hoe we u kunnen helpen op een manier die past bij uw situatie? Bel dan met 0900 – 98 98 of vul ons contactformulier in.

Open over verzekeren
Uw vragen, onze antwoorden

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken