Autofinanciering

Is uw auto aan vervanging toe, maar heeft u er nu geen geld voor? Dan is een autofinanciering perfect voor u. Vraag de financiering makkelijk online aan. Vooraf beantwoorden wij al uw vragen omtrent lenen voor een auto, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Veel rijplezier gewenst in uw auto!

Geld lenen voor auto

Een auto is een grote aankoop. Als u het geld niet beschikbaar heeft, kunt u een lening nemen. U kunt bij ons gemakkelijk een autofinanciering online aanvragen. We helpen u een passende autofinanciering te vinden. Op deze manier bent u verzekerd van een goede deal.

 

Als u een autofinanciering via ons regelt weet u van tevoren precies wat uw maandelijkse kosten, minimale looptijd en maximale looptijd zullen zijn. Dit geeft u zekerheid en voorkomt onaangename verrassingen. Maakt u zich geen zorgen over schommelende rente, want we bieden vaste rente op al onze leningen.

 

Bovendien bieden we ook verschillende aflossingsmogelijkheden. Kies er een die het beste bij uw persoonlijke situatie past en pas die zo nodig tijdens de looptijd van de lening aan. Zo heeft u altijd controle over uw financiën.

 

lening afsluiten   afspraak maken

Lenen vanaf
6,9 %

lening afsluiten

Autofinanciering bij VDZ

 • Gemakkelijk online aanvragen
 • Met vaste rente
 • Verschillende aflossingsmogelijkheden

Vraag vandaag nog een autofinanciering aan.

Voor 10,- per maand structureel inzicht in uw financiële situatie?

Zo werkt een autofinanciering

De betalingstermijn van de autofinanciering wordt meestal aangepast aan de levensduur van uw auto, of hoe lang u erin wilt rijden. U maakt altijd vooraf een keuze voor de looptijd (6, 12, 24, 36, 40, 60, 72, 84 of zelfs 96 maanden). Elke maand betaalt u een gelijkblijvend bedrag, bestaande uit rente en aflossing. De rente staat bij een autofinanciering vast en wordt tussentijds niet meer gewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Rijden zonder zorgen, dat is wat VDZ u biedt.

Auto financieren met een persoonlijke lening

U kunt uw nieuwe auto ook financieren met een persoonlijke lening. Het bedrag wordt in één keer uitbetaald en u regelt zelf de terugbetaling die past bij uw financiële situatie. Dit heeft het voordeel dat u vrij bent in de keuze van looptijd en maandlasten. Bij VDZ kunt u een persoonlijke lening altijd tijdens de looptijd aanpassen. Zo behoudt u steeds de controle over uw financiën.

 

Een persoonlijke lening voor de financiering van uw auto werkt als volgt:

 

 • Het bedrag wordt in één keer uitbetaald;
 • U kiest zelf de aflossingsperiode en de maandelijkse kosten;
 • Bij VDZ kunt u de lening indien mogelijk, altijd aanpassen.

 

U heeft dus altijd controle over uw financiën. Een autofinanciering is een passende oplossing om aan het geld te komen dat u nodig heeft voor een nieuwe auto, vooral als u het geld nu niet beschikbaar heeft. Bij VDZ kunt u gemakkelijk online een autofinanciering aanvragen. We staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. We helpen u graag verder met uw autofinanciering.

 

lening afsluiten   afspraak maken

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken

Private lease of geld lenen?

Als u een auto koopt, kunt u kiezen tussen het afsluiten van een geld lening of private lease. Met een lening wordt u eigenaar van de auto, met privé lease niet. Beide hebben voor- en nadelen. Het is belangrijk dat u een keuze maakt die bij u past. Om u bij die keuze te helpen, hebben we de voor- en nadelen van beide mogelijkheden op een rijtje gezet.

Voordelen van geld lenen:

 • U wordt eigenaar van de auto;
 • U kunt de auto verkopen wanneer u wilt;
 • U bouwt schadevrije jaren op;
 • De waarde van de auto is niet van belang, zolang die het uitstaande bedrag maar dekt.

Nadelen van geld lenen:

 • De maandelijkse kosten zijn vaak hoger dan bij private lease;
 • U betaalt rente over de lening.

Voordelen private lease:

 • De maandelijkse kosten zijn vaak lager dan bij een lening;
 • U hoeft zich geen zorgen te maken over de waarde van de auto, want u levert hem aan het eind van de leaseperiode weer in;
 • Verzekeringen, onderhoud en wegenbelasting zijn inbegrepen.

Nadelen van private lease:

 • U bent nooit eigenaar van de auto;
 • U kunt de auto tijdens de leaseperiode niet inwisselen;
 • Als u vóór het einde van de leaseperiode toch van de auto af wilt, moet u misschien een hoge opzeggingsvergoeding betalen.

Dus wat is het beste voor u? Het hangt allemaal af van uw persoonlijke situatie. Als u eigenaar van de auto wilt worden, is een lening de beste optie. Als u de maandelijkse kosten laag wilt houden en het niet erg vindt dat u niet de eigenaar van de auto bent, is private lease een goede keuze. Wat u ook kiest, bij VDZ helpen we u graag verder.

 

lening afsluiten   afspraak maken

Lening voor auto afsluiten

Bij VDZ kunt u een lening afsluiten voor een nieuwe of tweedehandse auto. We hebben het aanvragen van een lening zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt. We staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

U kunt een lening afsluiten bij VDZ zonder tussenkomst van een autodealer. In dat geval regelt u de lening zelf. Dit kan voordelig zijn, omdat u dan geen afspraak met een dealer hoeft te maken. Bij VDZ kunt u gemakkelijk online een autofinanciering aanvragen of neem telefonisch contact met ons op.

Lenen tot € 75.000

Het bedrag dat u kunt lenen voor uw autofinanciering begint bij € 2.500,- en kan oplopen tot € 75.000,- (per bank). Goed om te weten: de tarieven die VDZ hiervoor biedt zijn marktconform. Of u nu een auto nodig heeft voor uw werk, om een reis te maken of voor de vrijheid: wij helpen u graag met de aanvraag voor een passende autofinanciering.

U kunt verschillende soorten autofinancieringen afsluiten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen over autofinanciering

Hoe werkt autofinanciering?

Autofinanciering is een vorm van financiering waarbij u geld leent om een auto te kopen. U betaalt het geleende bedrag met rente en aflossingen terug.

Wat is het verschil tussen een lening en private lease?

Bij een lening bent u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing kwijt. Dit betekent dat u na verloop van tijd de auto eigenaar bent. Bij private lease betaalt u maandelijks een vast bedrag voor de auto, maar u bent niet de eigenaar van de auto. Na verloop van tijd moet u de auto weer inleveren of verlengen.

Wat is het voordeel van een auto financieren?

U kunt het geleende bedrag met rente en aflossingen terugbetalen.

Waar moet ik rekening mee houden bij het afsluiten van een lening?

Bij het afsluiten van een lening moet u rekening houden met de looptijd, het rentepercentage en de aflossing. Het is belangrijk om te weten wat u per maand kwijt bent en of u dit bedrag kan betalen. U wilt namelijk niet in de problemen komen door te hoge kosten.

Wat is een looptijd?

De looptijd is de periode waarin u de lening terugbetaalt. Het is belangrijk om te weten hoe lang u de lening wilt afbetalen. U moet namelijk maandelijks een bedrag betalen.

Waarom geen doorlopend krediet meer?

Doorlopend krediet is niet meer mogelijk bij VDZ. Dit heeft te maken met de wet en regelgeving. Doorlopend krediet is inflexibel en duurder dan een lening. Daarnaast is het verstandig om een lening af te sluiten die past bij de levensduur van uw auto.

Hoe lang duurt het om geld te lenen?

Het duurt ongeveer 10 werkdagen voordat u het geleende bedrag ontvangt, afhankelijk van uw financiële situatie. Maar op verzoek kan het geld ook binnen enkele dagen op uw rekening staan. 

Wij werken samen met

Open over geldzaken
Uw vragen, onze antwoorden

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken