Autofinanciering

Is uw auto aan vervanging toe, maar heeft u er nu geen geld voor? Dan is een autofinanciering perfect voor u. Vraag de financiering makkelijk online aan. Vooraf beantwoorden wij al uw vragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Veel rijplezier gewenst in uw auto!

Zo werkt een autofinanciering

De levensduur van de autofinanciering wordt meestal aangepast aan de levensduur van uw auto, of hoe lang u erin wilt rijden. U maakt altijd vooraf een keuze voor de looptijd (6, 12, 24, 36, 40, 60 maanden). Elke maand betaalt u een gelijkblijvend bedrag, bestaande uit rente en aflossing. De rente staat bij een autofinanciering vast en kan tussentijds niet worden gewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Rijden zonder zorgen, dat is wat VDZ u biedt.

Lenen tot € 75.000

Het bedrag dat u kunt lenen voor uw autofinanciering begint bij € 2.500,- en kan oplopen tot € 75.000,-. Goed om te weten: de tarieven die VDZ hiervoor biedt zijn lager dan bij grote banken zoals ABN AMRO, ING, Rabobank en SNS Bank. Of u nu een auto nodig heeft voor uw werk, om een reis te maken of voor de vrijheid: wij helpen u graag met de aanvraag voor een passende autofinanciering.

U kunt verschillende soorten autofinancieringen afsluiten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Voor 10,- per maand structureel inzicht in uw financiële situatie?