Uitvaartverzekering

Op het moment dat een naaste komt te overlijden moet er ineens heel veel geregeld worden. Juist dan is het prettig dat u een goede uitvaartverzekering heeft afgesloten. VDZ helpt u hierbij.

Welke uitvaartverzekering past bij u?

Er zijn verschillende verzekeringen mogelijk om de uitvaartkosten te dekken. U kunt denken aan compleet verzorgde uitvaartpakketten, geldverzekeringen om de uitvaart te financieren en geldverzekeringen die u vrij kunt besteden aan welk doel dan ook, inclusief een vrije keus in uitvaartverzorger. De premielooptijd biedt ook verschillende mogelijkheden. Daarom is het goed om te bedenken welke uitvaartverzekering past bij uw wensen. Wilt u een levenslange betaling, een vastgesteld aantal jaren of toch liever tot u zestig bent? VDZ helpt u graag hierin de juiste keuze te maken. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld is.

VDZ staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met een uitvaartverzekering die past bij uw situatie? Bel dan met 0900 – 98 98 of vul ons contactformulier in.

Wij werken samen met

Open over verzekeren
Uw vragen, onze antwoorden

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken