Autoverzekering

Heeft u een auto, dan is een WA-verzekering wettelijk verplicht. Maar heeft u eigenlijk wel genoeg aan ‘wettelijke aansprakelijkheid’ of past een allrisk dekking of een mini casco dekking beter bij uw situatie? Er zijn daarnaast nog vele andere aanvullingen mogelijk. Hierbij kunt u denken aan een ongevallenverzekering voor inzittenden of een verkeersrechtsbijstandverzekering. VDZ helpt u als u door de bomen het bos niet meer ziet. We leggen u graag de verschillen uit en geven advies op basis van uw wensen en eisen.

De voordelen op een rij:

 • 3 jaar aanschafwaarde mogelijk
 • Nieuwwaarde garantie
 • Inzittenden mee verzekerd
 • Verlaagd of géén eigen risico bij erkende Schadeherstellers

De perfecte autoverzekering

Door samen met u de mogelijkheden naast uw situatie te leggen, komen we uit bij de perfecte autoverzekering voor u. De maandelijkse premie die u hiervoor betaalt is afhankelijk van de door u gekozen dekking, maar ook van uw schadevrije jaren. Vooraf maken we helemaal inzichtelijk wat u gaat betalen en wat u ervoor krijgt.

VDZ staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met een autoverzekering die past bij uw situatie? Bel dan met 0900 – 98 98 of vul ons contactformulier in.

Vrijblijvend offerte aanvragen

  Wij werken samen met

  Open over verzekeren
  Uw vragen, onze antwoorden

  Bel mij terug

  Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
  terugbelverzoek maken