Inboedelverzekering

U wilt uw huis en haard goed beschermen. Voor die spreekwoordelijke haard kunt u dat het beste doen door een goede inboedelverzekering af te sluiten. Hiermee dekt u schade aan uw hele huishoudelijke inboedel, ontstaan door bijvoorbeeld brand, rook en roet, storm, wateroverlast, inbraak en diefstal, aanrijdingen en vandalisme. Naast directe schade aan uw inboedel is het ook mogelijk eventuele gevolgschade te verzekeren. Bijvoorbeeld de kosten voor het opruimen van de ontstane troep. VDZ helpt u om de juiste inboedelverzekering af te sluiten voor uw situatie. Zodat u altijd goed verzekerd bent.

De voordelen op een rij:

 • Verzekerd tegen alle onheilen
 • Eigen risico zelf te bepalen
 • U stelt uw eigen pakket samen
 • Ook verzekerd tijdens verhuizen
 • Een mogelijke buiten de deur verzekering
 • Premiekorting bij verhoogd eigen risico

Inboedelverzekering: de voorwaarden

Elke verzekeraar kent eigen voorwaarden voor de inboedelverzekering. Hierin staat bijvoorbeeld beschreven tot hoeveel u aan bepaalde objecten maximaal verzekerd bent op uw inboedelverzekering. Wij helpen u om deze ‘kleine letters’ goed te interpreteren. Denkt u bijvoorbeeld aan het meeverzekeren van uw sieraden, de muziekinstrumenten van uw kinderen of uw antieke klokkenverzameling? U wilt er immers zeker van zijn dat uw inboedel voor de juiste waarde is verzekerd. Wij helpen u hier graag mee.

Buitenshuisverzekering

Binnen de inboedelverzekering kunt u ook een buitenshuisverzekering afsluiten. Met deze dekking bent u verzekerd voor eigendommen die u meeneemt buiten de deur, zowel op reis als bijvoorbeeld op het werk of op school. U kunt dan denken aan tablets, telefoons en laptops, maar ook kleding en brillen zijn meeverzekerd. Handig voor u zo’n buiten de deur verzekering? Dan denken we graag mee over de beste verzekering.

VDZ staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met een inboedelverzekering die past bij uw situatie? Bel dan met 0900 – 98 98 of vul ons contactformulier in.

Meer weten?

Vrijblijvend offerte aanvragen
  Wij werken samen met

  Open over verzekeren
  Uw vragen, onze antwoorden

  Bel mij terug

  Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
  terugbelverzoek maken