Bankspaarhypotheek

Wilt u een spaarhypotheek maar dan zonder verplichte overlijdensrisicoverzekering? Dan is een bankspaarhypotheek het ideale product. VDZ helpt u graag bij het afsluiten van de juiste bankspaarhypotheek als u voldoet aan de voorwaarden. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u advies te geven.

Bankspaarhypotheek: zo werkt het

Op een geblokkeerde rekening spaart u maandelijks een bedrag. Dit bedrag wordt hoger door de rente die u ontvangt. Aan het einde van de looptijd betaalt u hiermee uw hypotheek af. Het rentepercentage dat u ontvangt is gelijk aan het rentetarief dat u betaalt. Het verschil met een spaarhypotheek is dat u niet verplicht bent om bij een bankspaarhypotheek een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Wilt u dat toch, dan bent u vrij om de verzekeraar te kiezen.

Bankspaarhypotheek met beleggen

U kunt ook kiezen voor een bankspaarhypotheek in combinatie met een beleggingsrekening. Ook bij deze hypotheek wordt er een geblokkeerde rekening geopend, waarbij tijdens de looptijd van de hypotheek wordt belegd met het vermogen op deze rekening. Het beleggen kan worden verdeeld in fondsen op basis van de verschillende risicoprofielen. Het resultaat van het eindkapitaal is mede afhankelijk van het beleggingsresultaat.

Wilt u meer weten over uw bankspaarhypotheek afsluiten of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 Vrijblijvend offerte aanvragen
  Wij werken samen met

  Open over hypotheken
  Uw vragen, onze antwoorden

  Bel mij terug

  Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
  terugbelverzoek maken