Heb je voldoende zicht op je financiën en verzekeringen?

Wij houden je graag op de hoogte op verzekeringsgebied. In dit artikel besteden wij aandacht aan de autoverzekering. Wanneer je een auto hebt is deze als het goed is verzekerd. Je hebt misschien ook al een flink aantal schadevrije jaren opgebouwd… Maar heb je wel eens nagedacht over wanneer je de auto uitleent aan een vriend of collega? Het is goed om te weten hoe het juridisch in elkaar zit in het geval van schade. Lees het eerste artikel eens.

Wij informeren je ook over hoe het nu precies zit met je opgebouwde schadevrije jaren wanneer je van verzekering wisselt of te maken hebt met een scheiding en de schadevrije jaren verdeeld moeten worden. En dan iets heel anders: de elektrische step. Ben je in geval van schade of letsel wel verzekerd? Als laatste lichten we de aankomende veranderingen toe wat betreft de zorgverzekering. Wat gebeurt er met de basispremie in 2023? Hoe zit het met de collectiviteitskorting? Het is goed je hier eens in te verdiepen.

Wij helpen je om zicht te houden op je verzekeringen en financiën.

Mag ik even jouw auto lenen?

De vraag is snel gesteld. Het antwoord snel gegeven. Bijna altijd gaat het goed. Soms niet. Dan kunnen de gevolgen juridisch complex zijn.

Autoverzekering Afb1

Nieuw systeem registratie schadevrije jaren

Het Verbond van Verzekeraars werkt aan een nieuw systeem voor de registratie van schadevrije jaren. We zetten een aantal zaken op een rij.

Autoverzekering Afb2

Leuk zo’n elektrische step. Maar hoe zit het met de verzekering?

Vroeger was steppen iets voor kinderen. Tegenwoordig zie je steeds meer volwassenen op de step.

Autoverzekering Afb3

Zorgverzekering 2023

De zorgpremies worden elk jaar hoger. Wat zijn de verwachtingen voor 2023?

Zorgverzekering afb1

Open over verzekeren
Uw vragen, onze antwoorden

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken