Zijn je verzekeringen up-to-date?

Om op de steeds hogere brandstofkosten te besparen kiezen veel mensen er de laatste tijd voor de auto wat vaker te laten staan. Wanneer je op jaarbasis minder kilometers rijdt, bespaar je niet alleen op brandstof, maar kun je wellicht ook op je verzekeringspremie besparen omdat wanneer je minder kilometers rijdt het risico op een ongeval kleiner is. Benieuwd of dit voor jou mogelijk is? Wij kunnen nagaan of je hiervoor in aanmerking komt.

Het up-to-date houden van je verzekeringen is belangrijk, omdat je natuurlijk niet graag premie betaalt voor een verzekering die, bijvoorbeeld omdat je woonsituatie is veranderd, niet meer of maar deels op jou van toepassing is. Veranderingen op bijvoorbeeld relationeel vlak, vragen om aandacht, ook als het om je verzekeringen gaat.

Wil je meer weten over een van de onderwerpen van deze maand of heb je een schade? Neem contact met ons op. Wij hebben antwoord op al jouw vragen over verzekeringen!

Periodiek onderhoud: niet alleen voor de auto maar ook voor de verzekering van de auto

De sterk gestegen brandstofprijzen leiden tot veranderingen in het gebruik van de auto. Sluit de huidige verzekering van de auto nog wel goed aan?

Autoverzekering Afb1

Einde van een relatie? Pas ook de verzekeringen aan

Het moment van de beëindiging van een relatie is vaak een periode vol met emoties. Aandacht voor de verzekeringen staat dan niet hoog op het prioriteitenlijstje.

FAQ 37 Hoe werkt het eigenlijk bij het aanvragen van een lening

Advies: vul het schadeformulier zorgvuldig in

Wanneer er schade ontstaat, dan rijst al gauw de vraag: wie is er aansprakelijk?

Autoverzekering Afb2

Vragen of vertellen: wat zegt de wet?

Over de onderzoeksplicht die geldt wanneer je een woning koopt valt veel te vertellen. Lees erover in dit artikel.

Autoverzekering Afb3

Open over verzekeren
Uw vragen, onze antwoorden

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken