Bromfietsverzekering

Of u nu een bromfiets heeft voor korte ritjes in de omgeving of omdat u er dagelijks flink wat kilometers op maakt: u bent verplicht om een bromfietsverzekering af te sluiten. Daarbij kunt u kiezen voor WA-dekking of een allrisk dekking. Ook dekking voor diefstal, aanrijding en een combinatie van deze dekkingen is mogelijk. Maar hoe bepaalt u welke variant het beste bij u past? Daar helpen wij u bij. Samen komen we vanzelf uit bij de bromfietsverzekering die ideaal is voor uw situatie.

De voordelen op een rij:

 • Opzittenden meeverzekerd
 • Ook diefstal en schade mogelijk
 • Nieuwwaardegarantie voor 12 maanden

Bromfietsverzekering: premie berekenen

Naast de reguliere bromfietsverzekering kunt u uzelf als opzittende en de eventuele passagier nog verzekeren middels een ongevallen voor opzittende dekking. De extra dekkingen die u kiest hebben invloed op de premie die u betaalt voor de bromfietsverzekering. Ook de leeftijd van de bestuurder, woonplaats, nieuwwaarde van de bromfiets en nog vele andere zaken spelen mee in het berekenen van de premie.

VDZ staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met een bromfietsverzekering die past bij uw situatie? Bel dan met 0900 – 98 98 of vul ons contactformulier in.

Vrijblijvend offerte aanvragen

  Wij werken samen met

  Open over verzekeren
  Uw vragen, onze antwoorden

  Bel mij terug

  Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
  terugbelverzoek maken