Verbouwingsfinanciering

Bent u in het bezit van een koopwoning en overweegt u een verbouwing? Dan is een verbouwingsfinanciering een passende oplossing voor u! Als u geld leent voor een verbouwing of onderhoud van uw woning is de rente namelijk aftrekbaar. Zo is die serre, dakkapel, vloerisolatie of dubbel glas ineens fiscaal heel aantrekkelijk. Maar ook een carport, garage of een verbetering van uw tuin behoort tot de mogelijkheden. VDZ zorgt voor de verbouwingsfinanciering die bij u past. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u door het hele proces.

U kunt lenen tot € 100.000,-

Wanneer u een verbouwingsfinanciering wilt afsluiten, kunt u tot € 100.000,- lenen. Vaak is een persoonlijke lening een goede oplossing. U bent dan verzekerd van een vaste rente en een vaste einddatum. Wij vergelijken voor u bij diverse banken en selecteren op gunstige rente en voorwaarden. VDZ helpt u met een advies op maat voor uw financiering!

Verbouwingsfinanciering zonder koopwoning

Ook zonder een koopwoning zijn er mogelijkheden voor een lening. Denkt u aan een camper of vakantiewoning (in het buitenland)? Ook daarbij helpen wij u graag.

U kunt verschillende soorten verbouwingsfinancieringen afsluiten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Voor 10,- per maand structureel inzicht in uw financiële situatie?