Zorgverzekering vergelijken

 • Overstappen zonder gedoe
 • Bespaar kosten met lage prijzen
 • Vind de best passende zorgverzekering
Hulp nodig bij het kiezen van een nieuwe zorgverzekering? Meld u aan om onze zorgadviseurs te spreken.

Zorgverzekering vergelijken in 6 stappen

 

 1. Uw gegevens. Vul uw persoonlijke gegevens in voor een nauwkeuriger advies.
 2. Basiskeuzes. Kies het gewenste bedrag voor uw eigen risico en uw basisverzekering voorkeur.
 3. Dekking. Selecteer gewenste aanvullingen, zoals mondzorg, medicijnen en fysiotherapie.
 4. Resultaten. Vergelijk de zorgverzekeringen op basis van uw keuzes.
 5. Verzekering afsluiten. Kies de gewenste zorgverzekeraar en sluit uw nieuwe verzekering af.
 6. Zorgeloos overstappen. Over het opzeggen van uw oude polis hoeft u zich geen zorgen te maken, dat regelen wij voor u. Bij de aanvraag zal een seintje gegeven worden aan uw huidige verzekeraar dat de polis kan worden stopgezet.

Vergelijk uw zorgverzekering

Zoals u weet, bent u in Nederland verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Deze verzekering vergoedt kosten van medische behandelingen, het gebruik van hulpmiddelen of andere voorzieningen. Maar wat is de beste zorgverzekering voor uw situatie? VDZ helpt u door de voor- en nadelen van de verschillende opties op een rij te zetten.

Direct uw zorgverzekering vergelijken?

In een paar minuten geregeld

De beste zorgverzekering voor u

De basisverzekering wordt samengesteld door de regering. Dat u graag wilt besparen op uw ziektekostenverzekering, snappen wij volkomen. Wij adviseren u echter om niet zomaar de voordeligste maatschappij te selecteren als het om uw gezondheid gaat. Op het gebied van zorg heeft iedereen andere behoeften en wensen. Daarom vergelijken we graag samen met u de voorwaarden van uw zorgverzekering met die van andere aanbieders. Dat kan voor u resulteren in een verzekering die beter aansluit bij uw persoonlijke voorkeur.

PolisZekerheid

Kies voor zekerheid
Wilt u zeker weten dat u ook in de toekomst niet over- of onderverzekerd bent? Als u kiest voor PolisZekerheid zorgen wij ervoor dat uw verzekering altijd optimaal aansluit bij uw persoonlijke situatie en dat u niet onnodig (te)veel premie betaalt.
 • Periodieke checks
 • Deskundig advies
 • Directe hulp en begeleiding
 • Rust en zekerheid
 • Extra premievoordeel

Samen kijken we naar de ‘kleine letters’

Zorgverzekeringen lijken erg veel op elkaar. Dat zorgt ervoor dat de keuze voor een zorgverzekering niet altijd even gemakkelijk is. De premie is natuurlijk belangrijk, maar niet altijd doorslaggevend. Daarom geven we u graag deskundig advies. Samen zetten we voor u op een rij wat belangrijk is te verzekeren in uw situatie. Bijvoorbeeld fysiotherapie, brillen en lenzen of wellicht bepaalde vormen van geneeskunde. We kijken goed naar de ‘kleine letters’ van uw huidige zorgverzekeraar.

VDZ staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met een zorgverzekering die past bij uw situatie? Bel dan met 0900 – 98 98 of vul maak een afspraak.

Wij werken samen met

Meer weten?
Gerelateerd

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken