Lening oversluiten

Waarvoor wilt u geld lenen?

Graag de verplichte velden invullen

VOLGENDE

Hoeveel geld wilt u lenen?

Graag de verplichte velden invullen

VOLGENDE

Uw inkomen

LET OP: Alleen mogelijk voor aanschaf auto/bedrijfsauto, BTW wordt niet gefinancierd!

LET OP: Wij kunnen u helaas geen offerte aanbieden wanneer de hoofdkostwinner een bijstands- of WW uitkering ontvangt.

Graag de verplichte velden invullen

VOLGENDE

Direct aanvragen

Graag de verplichte velden invullen

VOLGENDE

Inlossingen


Graag de verplichte velden invullen

VOLGENDE

Bevestiging


*Ik ga ermee akkoord dat de ingevulde gegevens worden verwerkt volgens de privacyverklaring https://www.vdz.nl van VDZ en gebruikt voor een toetsing bij BKR

Bevestiging

Beschrijving Gegevens Hoeveelheid Prijs
Korting
Totaal

Vrijblijvende offerte aanvragen »

Heeft u één of meerdere dure leningen afgesloten? De kans is dan groot dat u flink kunt besparen, vooral gezien de huidige lage rentestanden. Iedere maand geld besparen, dat wil toch iedereen? VDZ kan voor u kijken of uw lening(en) over te sluiten zijn naar betere voorwaarden, zodat u minder rente gaat betalen, meer gaat aflossen en indien gewenst de looptijd korter wordt. U ziet het: een lening oversluiten kan u veel besparen!

Kosteloos oversluiten

Is er een roodstand bij de bank, een openstaand saldo op uw creditcard of heeft u een aankoop gedaan bij een verzendhuis zoals Wehkamp of Media Markt? Ook dit zijn leningen met vaak een hoge rente. Deze rentes lopen op tot wel 14%.

VDZ helpt u graag bij het oversluiten van uw lening. Bij het oversluiten wordt er door één van onze kredietadviseurs gekeken of u kunt besparen door uw lening over te sluiten. Ook adviseren wij u zodat de lening weer aansluit op uw wensen. Het oversluiten is kosteloos. Wacht niet en laat u vrijblijvend adviseren over uw lening oversluiten.

Zo helpen wij u bij het oversluiten van uw lening

VDZ zet voor u meerdere leningen op een rij en vergelijkt de voorwaarden en de aangeboden rentes. Daaruit kiezen wij de lening die het voordeligst is en het beste op uw wensen aansluit. Bent u het overzicht kwijt? Het is vaak overzichtelijker om per maand één bedrag te betalen en zo dus één maandlast te hebben. Zo krijgt u meer grip op uw financiën. U hoeft verder niets te doen, VDZ regelt het voor u.

Neem contact op voor een goed gesprek over uw lening oversluiten

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij zullen ons uiterste beste doen om u passend te adviseren en eventueel uw lening over te sluiten.

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken

Open over lenen
Uw vragen, onze antwoorden