Ook in 2023 staan wij voor u klaar met financieel advies

Het nieuwe jaar is pas net begonnen, maar wij hebben alweer genoeg interessante nieuwsfeiten om met u te delen. Wist u dat 1 op de 3 huizenbezitters een flinke overwaarde heeft? Wanneer dat bij u ook het geval is, is het verstandig om een paar dingen te onderzoeken. Bijvoorbeeld de hoogte van uw hypotheekrente, of de mogelijkheid uw hypotheek te verhogen voor een verbouwing. Uiteraard doen wij dat graag voor u.

Het wordt makkelijker om een schade aan uw auto af te handelen wanneer de tegenpartij aansprakelijk is. Kunnen wij u ergens mee helpen of adviseren, neemt u dan contact met ons op.

Afhandeling van schade aan uw auto wordt eenvoudiger.

Het afhandelen van een schade kan best ingewikkeld zijn, zeker als het gaat om aansprakelijkheid. U leest er hier meer over.

image1

Forse overwaarde op uw woning?

U bent er vast niet dagelijks mee bezig, maar de kans is groot dat de waarde van uw koopwoning hoger is dan op het moment dat u uw hypotheek afsloot.

image2

Na verkeersongeval: meewerken aan onder!

Elke verzekering kent voorwaarden. In deze voorwaarden zijn de rechten en plichten van de verzekeraar en de consument geregeld.

image3

Waar staan (of hangen) uw bezittingen?

Het klinkt zo logisch: uw inboedel staat bij u thuis. Maar is dat echt zo? En wat nu wanneer een deel van uw bezittingen ergens anders staan?

image4

Open over verzekeren
Uw vragen, onze antwoorden

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken