Ongevallenverzekering

Natuurlijk wilt u er liever niet aan denken dat u het slachtoffer kunt worden van een ongeval. Maar sommige dingen hebben we nu eenmaal niet zelf in de hand. Daarom helpt VDZ u graag om zo goed mogelijk voorbereid te zijn als het onverhoopt zover komt. Wij adviseren u graag over de ongevallenverzekering die helemaal aansluit op uw wensen en eisen.

De voordelen op een rij:

 • Uitkering bij overlijden of letsel na een ongeval
 • Overal ter wereld dekking
 • U stelt uw eigen pakket samen

Verzeker uzelf, ongevallenverzekering: dekking op twee manieren

Wist u dat een ongevallenverzekering u eigenlijk op twee manieren tegelijk verzekert? Ten eerste keert de verzekering een eenmalig bedrag uit aan uw nabestaanden als u na een ongeval komt te overlijden. Ten tweede krijgt u een eenmalige uitkering wanneer u door een ongeval blijvend invalide bent geworden, dus verzeker uzelf.

Welk bedrag kiest u voor de ongevallenverzekering?

U kunt zelf kiezen voor welke bedragen u zich wenst te verzekeren tegen schade na ongevallen. Het is belangrijk dat u van tevoren goed nadenkt over de gevolgen van een ongeval binnen uw gezin en wat een eenmalige uitkering zou kunnen bijdragen aan het verder oppakken van uw leven. VDZ bespreekt dit graag samen met u om zo tot de best mogelijke ongevallenverzekering te komen.

VDZ staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met een ongevallenverzekering die past bij uw situatie? Bel dan met 0900 – 98 98 of vul ons contactformulier in.

Vrijblijvend offerte aanvragen
  Wij werken samen met

  Open over verzekeren
  Uw vragen, onze antwoorden

  Bel mij terug

  Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
  terugbelverzoek maken