Heeft u al uw verzekeringen goed op orde?

Vaak genoeg ziet u berichten in de media dat een onderneming of overheidsinstantie is gehackt. Cybercriminelen zijn niet meer weg te denken. U denkt vast, dat overkomt mij niet, maar niets is minder waar. Ook uw data kan gehackt worden. Denk hierbij aan criminelen die bijvoorbeeld uw geld via uw bank weten over te maken. Het vervelende is dat deze kosten vaak op geen enkele standaardverzekering worden vergoed. In onze nieuwsbrief vertellen we hier veel meer over en over een verzekering die dit risico kan dekken.

Uiteraard zijn er meer belangrijke financiële zaken om met u te delen. Bent u bijvoorbeeld bestuurslid van een vereniging of VVE, dan is het goed om op de hoogte te zijn van veranderingen die per 1 juli 2021 ingaan op het gebied van aansprakelijkheid. Daarnaast besteden wij ook aandacht aan de opstalverzekering, want wat als de schade aan uw woning zo groot is dat u voor langere tijd elders moet wonen? Worden de extra kosten die u dan maakt volledig vergoed? Laten we samen kijken of uw verzekeringen op orde zijn.

Neemt u contact met ons op?

Hoe zit het met uw digitale data thuis?

Organisaties krijgen steeds meer te maken met derden die moedwillig hun computersystemen verstoren. Maar ook u loopt als particulier steeds meer risico…

afb 1

Spannend wat hypotheekrente gaat doen

Wat gaat de rente de komende tijd doen? U houdt zich er misschien niet mee bezig, maar banken des te meer.

afb 2

Hoe snel is uw woning hersteld na schade?

Stel, u heeft ernstige schade aan uw woning. Hoe lang duurt het dan voordat alle schade is hersteld en u weer volledig kunt genieten van uw herbouwde woning? Waarom deze vraag van belang is, leggen wij u kort in dit artikel uit.

afb 3

Bent u bestuurder van een vereniging of stichting?

Bent u bestuurder van een vereniging of stichting? Dan is het volgende bericht voor u van belang. Er zijn recente veranderingen die gevolgen hebben voor uw aansprakelijkheid.

img4 (1)

Wij werken samen met

Open over verzekeren
Uw vragen, onze antwoorden

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken