Wat valt er onder een inboedelverzekering via VDZ?

Met een inboedelverzekering via VDZ bent u verzekerd tegen schade aan uw bezittingen in uw huis. Maar wat kunt u precies claimen bij deze verzekering, hoeveel wordt er vergoed en wanneer kunt u een schade melden? Laten we deze vragen en meer beantwoorden.

Wat kunt u claimen bij een inboedelverzekering?

Met de inboedelverzekering die VDZ adviseert en bemiddeld bent u verzekerd tegen van buiten komende onheilen. Dit betekent dat schade aan uw meubels, apparatuur, sieraden, de muziekinstrumenten van uw kinderen, of zelfs uw antieke klokkenverzameling, onder de dekking vallen. Dit is echter niet het enige voordeel van een inboedelverzekering via VDZ. Wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen, blijft uw inboedel verzekerd, een geruststellende gedachte. 

 

Bent u benieuwd naar hoe dit in zijn werk gaat? Neem contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen om uw pakket op maat samen te stellen.

PolisZekerheid

Kies voor zekerheid
Wilt u zeker weten dat u ook in de toekomst niet over- of onderverzekerd bent? Als u kiest voor PolisZekerheid zorgen wij ervoor dat uw verzekering altijd optimaal aansluit bij uw persoonlijke situatie en dat u niet onnodig (te)veel premie betaalt.
 • Periodieke checks
 • Deskundig advies
 • Directe hulp en begeleiding
 • Rust en zekerheid
 • Extra premievoordeel

Hoeveel vergoedt de inboedelverzekering?

Bij VDZ bepaalt u zelf het eigen risico, wat u de mogelijkheid geeft om het verzekeringspakket af te stemmen op uw specifieke behoeften. En als u bereid bent om een verhoogd eigen risico te nemen, kunt u zelfs profiteren van een premiekorting. De maximale vergoeding hangt echter af van specifieke voorwaarden en de waarde van de verzekerde objecten.

Hoe snel moet u schade melden bij een inboedelverzekering?

Het is raadzaam om schade aan uw inboedel zo snel mogelijk te melden bij VDZ. Dit zorgt ervoor dat we u direct kunnen helpen en het claimproces zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen. Verder adviseren wij u om foto’s te maken van de schade, deze kunnen nuttig zijn tijdens het afhandelen van uw claim.

 

afspraak maken

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken

Buitenshuisverzekering

VDZ biedt ook de mogelijkheid om een buitenshuisverzekering af te sluiten binnen uw inboedelverzekering. Dit betekent dat eigendommen die u meeneemt buiten de deur – zoals tablets, telefoons, laptops, kleding en brillen – ook verzekerd zijn. Bent u benieuwd of een dergelijke verzekering voor u handig is? Neem dan contact met ons op, en we denken graag met u mee over de beste verzekering.

Inboedelverzekering: de voorwaarden

De voorwaarden van een inboedelverzekering kunnen per verzekeraar variëren. Bij VDZ helpen we u graag met het interpreteren van deze ‘kleine letters’, om ervoor te zorgen dat u volledig op de hoogte bent van wat er onder uw inboedelverzekering valt.

Heeft u vragen over hoe een inboedelverzekering werkt of wilt u meer weten over de specifieke voorwaarden? U kunt altijd een afspraak met ons maken.

Vrijblijvend offerte aanvragen
  Open over verzekeren
  Uw vragen, onze antwoorden

  Bel mij terug

  Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
  terugbelverzoek maken