Zorgverzekering

Zoals u weet, bent u in Nederland verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Deze verzekering vergoedt kosten van medische behandelingen, het gebruik van hulpmiddelen of andere voorzieningen. Maar wat is de beste zorgverzekering voor uw situatie? VDZ helpt u door de voor- en nadelen van de verschillende opties op een rij te zetten.

De beste zorgverzekering voor u

De basisverzekering wordt samengesteld door de regering. Dat u graag wilt besparen op uw ziektekostenverzekering, snappen wij volkomen. Wij adviseren u echter om niet zomaar de voordeligste maatschappij te selecteren als het om uw gezondheid gaat. Op het gebied van zorg heeft iedereen andere behoeften en wensen. Daarom vergelijken we graag samen met u de voorwaarden van uw zorgverzekering met die van andere aanbieders. Dat kan voor u resulteren in een verzekering die beter aansluit bij uw persoonlijke voorkeur.

Samen kijken we naar de ‘kleine letters’

Zorgverzekeringen lijken erg veel op elkaar. Dat zorgt ervoor dat de keuze voor een zorgverzekering niet altijd even gemakkelijk is. De premie is natuurlijk belangrijk, maar niet altijd doorslaggevend. Daarom geven we u graag deskundig advies. Samen zetten we voor u op een rij wat belangrijk is te verzekeren in uw situatie. Bijvoorbeeld fysiotherapie, brillen en lenzen of wellicht bepaalde vormen van geneeskunde. We kijken goed naar de ‘kleine letters’ van uw huidige zorgverzekeraar.

VDZ staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met een zorgverzekering die past bij uw situatie? Bel dan met 0900 – 98 98 of vul ons contactformulier in.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Verzekering via VDZ? Al 81.301 mensen gingen u voor.