Hoe krijg ik tijdelijk wat meer financiële ruimte?

Heeft u tijdelijk extra financiële ruimte nodig? Ook daarvoor kunt u terecht bij VDZ. Wanneer u bijvoorbeeld te maken krijgt met onvoorziene omstandigheden, maar ook als u bijvoorbeeld een nieuwe woning heeft gekocht en de overdracht van uw oude woning heeft nog niet plaatsgevonden. Dan kan een overbruggingskrediet uitkomst bieden.

Een restschuldfinanciering is ook een optie voor extra financiële ruimte. VDZ heeft speciale acceptatiemogelijkheden wanneer u uw huis verkocht heeft en u blijft nog zitten met een restschuld.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet

Bij het doen van een grote aankoop of één bestedingsdoel dan is het afsluiten van een persoonlijke lening de meest logische keuze. Bijvoorbeeld bij de aanschaf van een auto. Dan heeft u eenmalig geld nodig en betaalt u de lening terug binnen een periode die vooraf is vastgesteld.

Wanneer u niet precies weet hoeveel de uitgaven zullen worden en u wenst extra financiële ruimte dan is een doorlopend krediet een logische keuze. Hierbij wordt van tevoren een maximum bedrag afgesproken dat u kunt opnemen voor gebruik.

Wilt u weten hoe we u kunnen helpen op een manier die past bij uw situatie? Bel dan met 0900 – 98 98 of vul ons contactformulier in.

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken