Schade melden

Een schade is altijd vervelend. Daarom helpen wij u graag bij een schadegeval. Wij nemen u het claimen van een schade uit handen. Met onze schadeafdeling beschikken wij over externe onafhankelijke contra-experts die niet in dienst zijn van de verzekeraar. Wij zijn er voor u. Het antwoord van de verzekeraar op de schademelding beoordelen wij voor u op basis van uw polisvoorwaarden. Gaat het om een verhaalschade? Ook hierbij kunnen wij u helpen. VDZ stelt uw belangen voorop en niet die van de verzekeraar.

Schade melden kan 24/7
U kunt ons 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereiken voor het melden van spoedeisende schades. Wij adviseren u in dat geval direct om de eerste problemen te overkomen. Zo zorgen wij dat er direct na een inbraak sloten worden vervangen, of dat u na een brand kunt overnachten in een hotel. Wij willen net als u dat de verzekeringsmaatschappij de schade snel en correct afhandelt en daar zetten we ons ook voor in. Mocht er tussen u en de verzekeringsmaatschappij discussies ontstaan over de oorzaak van de schade, of de hoogte van de schadevergoeding, dan behartigen wij uw belangen.

Heeft u op dit moment een schade? Gebruik dan ons contactformulier en laat het ons weten. Wij kijken dan graag voor u na wat uw dekking is.

GET STARTED

0$

Hartelijk dank! We nemen snel contact met u op.

Contactformulier


Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

VERSTUUR