Hoeveel geld wilt u lenen?

Hoeveel kunt u maandelijks betalen?


Doorlopend Krediet

  • Het doorlopend krediet van VDZ geeft u veel flexibiliteit. U kunt het geld overal voor gebruiken. Een verbouwing, nieuwe meubels, of gewoon iets extra geld te besteden.
  • U bepaalt het helemaal zelf. De rente betaalt u alleen over het opgenomen, geleende bedrag. Wat u afgelost heeft kunt u altijd weer opnemen.
Doorlopend krediet aanvragen >>

Doorlopend Krediet

Bel ons op: 0900-9898
Mail ons op: Contactformulier

Uw lening snel geregeld?


0 waren u al voor


Direct aanvragen

Uw lening snel en betrouwbaar geregeld!

Persoonlijke lening

Direct geld lenen om iets te kopen. U betaalt met een Persoonlijke Lening een vast maandbedrag, met een lage rente en een afgesproken looptijd. Andere leningen kunnen worden ingelost.


Autofinanciering

U leent geld om een auto te kopen. De auto is direct uw eigendom. Lagere maandlasten dankzij een slottermijn is mogelijk. Uitbreiding met poliszekerheid, vraag naar uw mogelijkheden.


Eigen huis krediet

U heeft voordeel met een Eigen huis krediet: Lage rente met langere looptijden, geven de laagste maandlasten. Boetevrij aflossen is altijd mogelijk.


Doorlopend krediet

Veel mogelijkheden bij een doorlopend krediet. U kunt het geld voor alles gebruiken, zoals: een nieuwe computer, nieuwe meubels of een vakantie. Wat u aflost, kunt u altijd weer opnemen.


Seniorenkrediet

Voor personen vanaf 60 jaar tot 70 jaar. Met een seniorenkrediet kiest u voor een verantwoorde lening met een vaste looptijd. Kwijtschelding bij overlijden is aan te bevelen.


Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.Bel mij later

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar. Maakt u buiten deze tijd gebruik van deze service, dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag terug.
Direct een afspraak maken? Bel 0900 – 9898.

Telefonisch zijn wij op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 14.00 uur.
Maak een afspraak

Bij VDZ kunt u heel gemakkelijk online uw schade melden en uw persoonlijke schadedossier inzien.

Schade melden Uw schadedossier

Bel ons op: 0900-9898
Mail ons op: Contactformulier