Ik ga verhuizen, waar moet ik aan denken?

Een verhuizing brengt altijd veel extra werkzaamheden met zich mee. Natuurlijk dient u uw inboedel te verhuizen, maar ook administratief komt er veel bij kijken. Waar moet u aan denken met een verhuizing bij uw verzekeringen?

Woonverzekering op maat

Wat moet er verzekerd worden, tegen welke gewenste dekkingen en wat is bijvoorbeeld de bouwaard van de woning? Wat is het soort dakbedekking? Bij elke woning krijgen deze vragen een ander antwoord. Daarom heeft VDZ een risicoformulier opgesteld om de juiste gegevens te verzamelen en voor u de juiste verzekering te regelen. Het kan best zijn dat uw huidige verzekeraar geen goede aanbieding kan doen gebaseerd op de risicogegevens van uw nieuwe woning, VDZ bekijkt bij dit soort ingrijpende veranderingen binnen uw situatie altijd opnieuw welke aanbieder op basis van prijs en kwaliteit voor u de beste is.

Dubbele dekking voor de klusperiode

Op het moment dat u gaat verhuizen is de kans groot dat u niet direct overgaat naar uw nieuwe woning. Vaak moet er nog geklust worden. Goed om te weten: veel verzekeringsmaatschappijen bieden een periode van dubbele dekking. Over het algemeen is deze periode 3 maanden. Vaak is er echter wel sprake van beperkte dekking wanneer uw woning leeg staat. Alle aspecten die bij een verhuizing om de hoek komen kijken, bespreken we uiteraard met u zodat u met een gerust gevoel uw nieuwe woning kunt betrekken.

Wilt u weten hoe we u kunnen helpen op een manier die past bij uw situatie? Bel dan met 0900 – 98 98 of vul ons contactformulier in.

Staat uw antwoord hier niet bij? Bel dan met mij of een van mijn collega's, wij helpen u graag.

Jeroen Weitering
Financieel Adviseur
Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken