Ben ik goed verzekerd?

Dit is een vraag die u natuurlijk niet dagelijks stelt. Maar toch zijn er momenten of situaties waarbij er twijfels ontstaan of de dekkingen van uw polissen nog goed zijn. Wellicht na de aankoop van een nieuwe televisie, een e-bike of een muziekinstrument voor één van uw kinderen. Heeft u afgelopen periode een kleine verbouwing gehad aan uw woning of is uw gezinssituatie gewijzigd? Dit heeft allemaal betrekking op uw verzekeringen. Vaak moet uw verzekeringspakket aangepast worden in deze situaties.

Wij helpen u kiezen

Contra-experts, voorlopige dekkingen, voorwaarden, verlengde nieuwwaarderegeling, acceptatierichtlijnen, looptijden en dekkingen…. Als u een verzekering wilt afsluiten krijgt u te maken met dit soort begrippen. Klinkt ingewikkeld, maar VDZ helpt u de juiste keuzes te maken. En dat is een keuze die voor u verantwoord en voordelig is.

Omdat wij geen vaste contracten hebben bij verzekeraars, kunnen wij voor u de partij kiezen die de beste aanbieding doet. Uitgangspunt is hierbij dat de verzekeringen goed passen bij uw persoonlijke situatie en bij uw persoonlijke wensen. Hierbij letten wij zowel op de polisvoorwaarden als op de hoogte van de premie. Dit doen wij niet alleen bij het afsluiten van de verzekeringen, maar elk jaar voor u opnieuw. Al onze diensten kunt u terugvinden in onze PolisZekerheid.

Wilt u weten hoe we u kunnen helpen op een manier die past bij uw situatie? Bel dan met 0900 – 98 98 of vul ons contactformulier in.

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken