Machinebreukverzekering

Het kan zijn dat uw bedrijf sterk afhankelijk is van een bepaalde machine. Valt deze machine stil, dan heeft vaak grote gevolgen voor de omzet van het bedrijf. Deze machine is dus enorm belangrijk voor u. Een speciale extra ruime verzekering van deze machine kan dan verstandig zijn om te voorkomen dat u veel financiële schade oploopt.

Bij een machinebreukverzekering kunt u schadeoorzaken zoals ongelukjes (bijvoorbeeld een steeksleutel laten vallen in een draaiende machine) en bedieningsfouten verzekeren. En soms kunt u er niks aan doen, dan gaat er vanzelf iets stuk. (verzekeraars noemen dit een Eigen gebrek)
Voor al dit soort gevallen zijn de machinebreuk- en een machinebreukbedrijfsschadeverzekering de oplossing!

Met de machinebreukverzekering verzekert u het risico van materiële beschadiging van machines en installaties door eigen gebrek en door van buitenkomende onheilen, zoals vallen en stoten, bedieningsfouten, overspanning en/of inductie.

De voordelen op een rij:

  • Dekking van de reparatiekosten.
  • Dekking van vervangingskosten van uw productiemachines.
  • Alle vormen van schade verzekerd.
  • Bedieningsfouten zijn meeverzekerd.

VDZ staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met een machinebreukverzekering die past bij uw situatie? Bel dan met 0900 – 98 98 of vul ons contactformulier in.

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken