MKB

Succesvol ondernemen is (on)bewust risico’s nemen 

Als ondernemer werkt u hard en hebt u hart voor uw klanten en personeel. Elke dag maakt u keuzes en dat betekent ook wel eens een risico nemen. Dat hoort vanzelfsprekend bij het ondernemerschap. Het helpt als u een duidelijk beeld heeft van de risico’s, mogelijke gevolgen en preventieve maatregelen. Misschien wilt u bepaalde risico’s verzekeren. Maar als het risico gering is, of u beschikt over voldoende middelen om eventuele negatieve gevolgen op te vangen, kunt u er ook voor kiezen om geen verdere actie te ondernemen.

Wist u dat gemiddeld 50% van alle bedrijven die te maken krijgen met brandschade, uiteindelijk failliet gaat? Uit ervaring weten wij: het is verstandig om vooraf over risico’s en maatregelen na te denken. Met een goede analyse vooraf voorkomt u dit.

Professionele risicoanalyse

Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van risicoanalyses en helpen u graag.

Met onze risico-inventarisatie tool, speciaal ontwikkeld voor mkb-ondernemingen, brengen wij samen met u de bedrijfsrisico’s en mogelijke preventie in kaart. Zo kunt u goed voorbereid verder bouwen aan de toekomst van uw bedrijf. 

De voordelen:

  • een onafhankelijke analyse; 
  • een overzicht van de specifieke risico’s voor úw bedrijf;
  • een analyseren van verzekerbare én niet-verzekerbare risico’s;
  • advies over te nemen maatregelen;
  • verbetering van uw bedrijfszekerheid. 

VDZ MKB is graag uw sparringpartner, wij denken met u mee! Neem contact met ons op voor de risicoanalyse of één van onderstaande verzekeringen. Liever eerst vrijblijvend met ons van gedachte wisselen? Ook dat is mogelijk, maak gerust een afspraak.