Collectieve ongevallenverzekering

Uw personeel kan bij een ongeval betrokken raken. Gelukkig loopt het meestal goed af.

Toch moet u ook rekening houden met een minder goede afloop. Bijvoorbeeld bij blijvende invaliditeit door letselschade. Een collectieve ongevallen verzekering zorgt voor een financiële vergoeding aan de medewerk(st)er met letselschade, of aan diens nabestaanden bij overlijden.

In een bedrijfstak CAO kunnen ook afspraken worden gemaakt over het hebben van een collectieve ongevallenverzekering. Als werkgever dient u dit dan te regelen voor uw personeel.

Daarnaast kiezen steeds meer ondernemers er zelf voor om een goede ongevallenverzekering af te sluiten voor het personeel. (secundaire arbeidsvoorwaarde)
De arbeidsmarkt is in veel branches krap. Met een goede collectieve ongevallenverzekering laat u uw (toekomstig) personeel zien dat u een betrokken werkgever bent. Bij het werven van personeel kan dit net het onderscheid maken ten opzichte van concurrerende werkgevers!

De voordelen van een collectieve ongevallenverzekering op een rij:

  • Uw medewerkers goed verzekerd tegen ongevallen;
  • Eenmalige financiële vergoeding bij een ongeval of overlijden;
  • Belangrijk als secundaire arbeidsvoorwaarde;
  • 24/7 dekking mogelijk.

VDZ staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met een collectieve ongevallenverzekering die past bij uw situatie? Bel dan met 0900 – 98 98 of vul ons contactformulier in.

    Bel mij terug

    Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
    terugbelverzoek maken