Cyberverzekering bij VDZ

  • Prettig geregeld
  • Financiële zekerheid
  • Verzekering op maat
  • Open over de kosten
  • 100% Onafhankelijk
  • Persoonlijk advies
  • Gediplomeerde adviseur

terugbelverzoek   afspraak maken

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken

Cybercrime
Cyberverzekering

De Cyberoplossingen van VDZ

Onze specialisten kijken samen met u naar uw bedrijf en uw specifieke werkzaamheden. Samen met u maken zij een keuze uit het aanbod van een groot aantal aanbieders zodat u, wanneer het toch onverhoopt een keer fout gaat, door kunt blijven gaan met ondernemen.

Wat is een cyberaanval?

Een cyberaanval is aan aanval, via het internet, op uw computer, server of website. Ook kunnen apparaten, welke verbonden zijn met het internet of uw netwerk (WIFI), aangevallen worden. (denk bijvoorbeeld aan computergestuurde apparaten, kassa terminals, telefoons en tablets)

Ook kan uw data welke op het internet bewaard word (cloud) gehackt worden.

Veel gehoorde misvatting

Ik sla mijn data op in de cloud – die is veilig!

Dit is een veel gehoorde misvatting. Hoe goed de cloud ook beschermd word door uw leverancier. Het gebeurt regelmatig dat criminelen ook toegang krijgen tot deze data. Denk bijvoorbeeld aan een medewerk(st)er die per ongeluk op een link klikt en vervolgens toestemming geeft aan een hacker tot de cloudgegevens!

Het komt ook voor dat juist Cloud gegevens van een softwareleverancier gehackt worden. De softwareleverancier maakt vervolgens een groot aantal aangesloten bedrijven kwetsbaar voor een hack! U hebt vast wel eens een mailtje ontvangen van een software leverancier dat ze gehackt zijn en dat zij u adviseren om uw wachtwoorden e.d. aan te passen!

Cybercrime kan u dus veel tijd en geld kosten. Hierbij helpt een clouddienst niet. Daarom is het zo belangrijk dat u ook denkt aan een Cyberriskverzekering. Deze oplossing biedt u preventiemiddelen en preventie advies om cybercrime te voorkomen. Mocht het u toch gebeuren dan helpt de cyberverzekering met het beperken en herstellen van de schade. Als dit niet lukt, ontvangt u een financiële compensatie voor de geleden schade.

 

terugbelverzoek   afspraak maken