Bedrijfscontinuïteit

Uw bedrijf kan te maken krijgen met grotere schadegebeurtenissen welke zelfs het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar kunnen brengen. Het gaat dan natuurlijk niet om beschadiging van een enkele laptop, maar bijvoorbeeld om brand, inbraak of een forse waterschade waarbij een groot deel van uw bezittingen verloren (kunnen) gaan. De bezittingen zelf kunt u verzekeren onder het onderdeel Brand & Bezittingen

Naast dat u uw bezittingen kunt verliezen bij een grote schade, is de kans ook groot dat u uw werk/bedrijf gedurende een bepaalde periode niet voort kunt zetten. Wanneer uw bedrijfspand bijvoorbeeld herbouwd moet worden kan dit zomaar een half jaar (of langer) duren.  Dit kan dan weer leiden tot klantverlies en omzetdaling voor uw bedrijf.  Uw vaste kosten, zoals bijvoorbeeld personeelskosten en kosten voor uw motorrijtuigen, blijven dan gewoon doorlopen. Wanneer u geen (zeer) ruime reserve heeft als bedrijf loopt het voortbestaan van uw bedrijf gevaar.

Verzekeringen waarmee u zich beschermt tegen de gevolgen van deze financiële risico’s:

VDZ staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met het borgen van uw bedrijfscontinuïteit? Bel dan met 0900 – 98 98 of vul ons contactformulier in.