Over VDZ

Al meer dan twintig jaar helpen wij onze klanten met alle mogelijke financiële producten. We doen dat op onze eigen wijze, waarbij persoonlijke interesse en helderheid net zo belangrijk zijn als deskundigheid. Open over geldzaken, noemen we dat.

Een familiebedrijf in geldzaken

Open over geldzaken… wat betekent dat nou als je bij ons komt werken? Bij ons draait het allemaal om persoonlijk contact. Alleen zo kun je namelijk anticiperen op de ontwikkelingen in de markt en tegelijk jouw klanten het advies geven dat het beste past bij zijn of haar individuele wensen. Als familiebedrijf leggen wij de focus meer op langetermijnsuccessen dan op snelle ‘winstpakkers’, zowel als het gaat om klanten, als om jouw werkplezier en carrière.

Daarom werken bij VDZ
Jouw geluk telt

Als jij goed in je vel zit, komen jouw talenten het beste tot z’n recht. Daarom kijken we niet alleen om naar onze klanten, maar ook naar jou. Als waardevol lid van ons hechte team.

Je hebt zekerheid

In de hectische financiële wereld zijn wij als familiebedrijf meer dan twintig jaar een stabiele factor. Onze focus op de lange termijn leidt tot loyale klanten en biedt jou baanzekerheid.

Je blijft groeien

Persoonlijkheid, talent, inzicht en werkplezier zijn jouw kapitaal. Dat laten wij graag groeien en we bieden je alles wat daarvoor nodig is. Van opleidingen en coaching tot carrièreperspectief.

Je geeft eerlijk advies

Jij wilt dat klanten blij zijn met jouw service, nu én over twintig jaar. En daarom geef je verantwoord advies, gebaseerd op persoonlijk contact. Open over geldzaken noemen we dat.

VDZ van 1999 tot morgen

In 1999 beginnen twee broers Van der Zee in Hengelo een eigen bedrijf in de financiële dienstverlening. Hun doelstelling was om klanten optimaal van dienst te zijn met eerlijkheid en kwaliteit. Dat is nog steeds het doel van ons familiebedrijf, nu noemen we dat Open over geldzaken. Kijk mee hoe wij werken en hoe we groeien…

VDZ

100.000 relaties

We mogen inmiddels 100.000 relaties tot onze vaste klanten rekenen.

Tweede generatie

De tweede generatie van de familie Van der Zee treedt toe tot het bedrijf

10 jaar

10 jarig bestaan. Voor onze collega’s als zakenpartners hebben we een groot feest gegeven in 10 Jaargetijden.

actie Poliszekerheid

Met de actie Poliszekerheid scannen we de verzekeringssituatie van nieuwe klanten. Zo maken we veel mensen bewust van de gevolgen van onder- of oververzekering.

Best Bestede Uurtje

Met de actie ‘Best Bestede Uurtje’ bieden we nieuwe klanten aan om in één uur hun financiële situatie te scannen. xxx nieuwe klanten kunnen we helpen met een veel gunstigere financiële dienst.

OAD

We nemen OAD over.

De Grote Geldschoonmaak

Met de actie ‘De Grote Geldschoonmaak’ helpen we nieuwe klanten om hun financiële situatie te verbeteren.

400.000 relaties

We mogen 400.000 relaties tot onze vaste klanten rekenen.

SchadeZekerheid

We starten een eigen schadeafdeling: SchadeZekerheid. We starten Jawel.nl, een dienst die mensen wakker maakt om iets te doen aan veel te hoge maandelijkse lasten door bijvoorbeeld energierekening, verzekeringen, internet, leaseconstructie.

20 jaar

20 jarig bestaan. Onze collega’s zijn uitgenodigd incl. gezin voor ons eigen foodtruckfestival

50e overname

Met onze 50ste overname behoren we tot de top 10 van Nederlandse bedrijven in de financiële dienstverlening.