VDZ Verzekeringen | 0900-9898

Image

Open over geldzaken

Uw vragen, onze antwoorden

U kunt altijd bij ons terecht met uw financiële zaken

Een goed advies is onmisbaar als u op het punt staat belangrijke beslissingen te nemen. Of het nu gaat over uw financiële situatie na uw pensionering, of over de stand van zaken op de woningmarkt, wij gebruiken onze kennis graag om u op weg te helpen. En voor zaken waar u niets aan kunt doen, kunnen wij op verzekeringsgebied een passende dekking bieden, zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan als u een verlies of schade hebt. In onze nieuwsbrief vertellen wij u over diverse ontwikkelingen en geven wij u advies. Daar zijn wij voor! Heeft u vragen? U kunt altijd bij ons terecht.

Overlijdensrisicoverzekering alleen afsluiten voor kostwinner?

Als u in het verleden of misschien recent een overlijdensrisicoverzekering heeft afgesloten, dan is de kans groot dat, als u een partner heeft, deze verzekering is afgesloten voor de kostwinner.

Image

Goed om te weten….

Gemiddelde koopsom van woningen

Het is iedereen wel duidelijk. Het gaat goed met de woningmarkt. De prijzen rijzen de pan uit, lezen we in de media. Zijn de woningprijzen dan nog nooit zo hoog geweest?

Image

Minder werkenden bouwen pensioen op 

Naast veel jonge mensen die het voor zich uit schuiven met het idee “Dat is nog ver van mijn bed.” zijn er steeds meer werkenden die, bijvoorbeeld omdat ze ZZP-er of flexwerker zijn, geen pensioen opbouwen.

Image

Schade aan uw auto na joyriding

Om heel boos van te worden. Anderen beschadigen uw auto zonder zich bekend te maken. Soms blijft die schade dan voor uw eigen rekening.

Image

Niemand regelt uw geldzaken beter dan VDZ.
Wij regelen uw geldzaken kundig, op tijd en in alle openheid.

Telefoon: 0900 – 9898 | E-mailadres: info@vdz.nl | Adres: Hazenweg 110, 7556 BM Hengelo