Hoeveel kost een gemiddelde uitvaart?

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. De een vindt het fijn het intiem en sober te houden, terwijl de ander het prettig vindt een grote groep aanwezig te hebben. Uitvaartkosten liggen al gauw tussen de € 6.500 en € 11.000.

Wat kost een begrafenis?

Begrafeniskosten liggen gemiddeld hoger dan de kosten voor een crematie. Dit komt omdat er bij een begrafenis grafkosten moeten worden betaald. Hierbij valt te denken aan grafrechten en een grafmonument. De kosten hiervan zijn ook nog afhankelijk van de gekozen begraafplaats. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunnen de kosten voor een begrafenis liggen tussen de € 8.500 en € 11.000.

Wat kost een crematie?

De kosten voor een crematie liggen vooral in de kosten voor de bestemming van de as en de crematie zelf. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunnen de kosten voor een crematie liggen tussen de € 6.500 en € 9.000,-.

U kunt alles naar wens afnemen: een dienst, extra bloemen, een luxe kist of een eenvoudige kist, een gelegenheid voor koffie na de uitvaart of een externe gelegenheid voor een hapje en een drankje. Om uw uitvaartkosten te kunnen berekenen, kunt u onze uitvaartkostenmeter gebruiken. Op basis van de door u doorgegeven wensen kan VDZ voor u bekijken welke uitvaartverzekering het beste bij u past en wat de premie hiervan zal zijn.

Wij begrijpen dat het kiezen van een goede uitvaartverzekering niet eenvoudig is. Er is immers veel mogelijk en vergelijken is vaak lastig. Wij helpen u graag bij het vinden van een uitvaartverzekering die bij u past. Wilt u weten hoe we u kunnen helpen op een manier die past bij uw situatie? Bel dan met 0900 – 98 98 of vul ons contactformulier in.

 

Bel mij terug

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar.
terugbelverzoek maken