Lenen kost geld

Lening

Men kan soms een lening nodig hebben. Dan is het goed dat u vooraf weet waar u aan toe bent, hoeveel u kunt lenen, wat het rente percentage is en hoe u uw lening weer kunt aflossen, dat noemen we verantwoord lenen. Bij VDZ Geldzaken staat uw belang voorop.

Maatwerk

Geld lenen is volgens VDZ altijd maatwerk, mogelijk heeft u meerdere leningen. Een Doorlopend krediet, Persoonlijke lening of Seniorenlening, Verzendhuiskrediet, toegestane Debet stand of Roodstand bij uw bank of een Kredietkaart (Creditcard) schuld. Het oversluiten van uw leningen naar één nieuw krediet is vaak overzichtelijker. Een lagere rente en een snellere aflossing maken het geheel voor uw beter. VDZ maakt het voordeliger.

Rente verlagen

VDZ Geldzaken is meestal in staat de rente die u betaalt te verlagen met een nieuwe lening. Sluit uw dure krediet over, VDZ regelt het voor u. Ook de mogelijk gesloten verzekeringspolissen die in het verleden zijn afgesloten om uw krediet af te lossen brengen vaak niet dat op, waarmee u uw schuld kunt aflossen. U blijft zitten met een restschuld van uw lening. Grijp daarom nu uw kans en zorg dat wij uw rente verlagen.

Bestaande lening

Het herfinancieren van bestaande leningen is maatwerk en vraagt om uitgebreid advies. Het rentetarief dat VDZ Geldzaken kan bieden is vaak lager dan ABNAMRO, ING, Rabobank en SNS. Ook de tarieven van een bestaande lening welke door de DSB (Frisia) en AFAB in het verleden zijn gesloten kunnen wij verbeteren en een aanzienlijk lagere rente aanbieden. In veel gevallen kunt u zelfs duizenden euro’s besparen.

Persoonlijk advies

Voor een persoonlijk advies nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.
Wij zullen onze uiterste best doen om voor u  een geschikte lening te adviseren en eventueel af te sluiten.

U wilt geld lenen, let op!
Voor het lenen van geld wordt er een vergoeding gevraagd, de rente en eventuele andere kosten.

  • Concurerend
  • Betrouwbaar
  • Besparen
  • Lage rente

Wilt u uw huis verbouwen, een andere auto kopen of heeft u om andere redenen een vrij te besteden geldbedrag nodig?

Snel een lening aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.

Bel mij later

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar. Maakt u buiten deze tijd gebruik van deze service, dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag terug.

Direct een afspraak maken? Bel 0900 – 9898.

Telefonisch zijn wij op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 14.00 uur.

Contactformulier