Second opinion

Bij grote of ingrijpende beslissingen is het verstandig meerdere meningen te vragen. Het aangaan van een hypotheek, een verplichting voor tientallen jaren, is zo’n beslissing. Misschien heeft u in eerste instantie advies gevraagd aan uw eigen bank, maar heeft u gemerkt dat zij beperkt zijn in hun keuze van financiële producten en dus niet onafhankelijk zijn. Het kan ook zijn dat u een aanbieding heeft gezien, maar niet zeker weet of er addertjes onder het gras zitten. Of u heeft bekenden in uw omgeving gevraagd, maar bent niet overtuigd van hun actuele kennis.

In al deze situaties is het verstandig ook een tweede mening, ofwel een second opinion, te vragen. U kunt hiervoor terecht bij VDZ. Wij zullen het reeds ontvangen voorstel objectief voor u analyseren. Vervolgens hoort u open en eerlijk van ons of het voldoet of dat het voor verbetering vatbaar is.

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.

Bel mij later

Onze terugbel service is op werkdagen tussen 09:00-21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00-14.00 uur beschikbaar. Maakt u buiten deze tijd gebruik van deze service, dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag terug.

Direct een afspraak maken? Bel 0900 – 9898.

Telefonisch zijn wij op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 14.00 uur.

Contactformulier